Слідкуйте за нами

16-02-2023
     Коти і кішки - дивовижно  граціозні, мудрі та ласкаві створіння. Любов до них у світі настільки велика, що для загальних улюбленців було засновано спеціальне свято. 1992 року італійський журналіст Клауді Ангереті виступив з ініціативою святкувати День кота і тепер у Європі його щороку відзначають 17 лютого. 
     З цієї нагоди 15 лютого у  відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів КЗК КМПБ відбулося дитяче свято «Країна Мурляндія»
     На свято завітали маленькі вихованці творчої майстерні «Колаж» від Кмцпо Академія Майбутнього Дітлахи із захопленням слухали цікаву розповідь бібліотекаря про особливості поведінки домашніх котів і, відповідаючи на питання, з радістю розповідали про повадки своїх улюбленців.
      Дуже сподобався малятам  повчальний мультфільм про кота Мурчика. Багато позитивних емоцій викликала руханка – під веселу дитячу пісню  «Котику-Мурчику» діти танцювали, імітуючи котячі рухи.
      Під керівництвом педагога Катерини Білої малеча  з великим задоволенням  ліпила котиків із солоного тіста. 
      Далі дітлахи ознайомилися з книжковою виставкою, на якій представлені гарні видання про особливості догляду за котиками, різні породи кошачих, цікаві казки українською та англійською.
      На завершення свята малеча отримала в дарунок невеличкі подарунки - зошити з  котиками на обкладинці. Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом усього свята, і навіть після його закінчення дитячий галас наповнював бібліотеку.
       Більше світлин дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/ecpynkt/posts/pfbid02gpgAKVD9scuKHkxWF7oBGGECcSiaqR7Kgz6GWLKyC1TYQLzmEPHmF3VP6TPra2NCl
Коментарі: Залишити коментар
 
X