Слідкуйте за нами

16-02-2023
        Ви любите подорожувати? Відкривати для себе нові місця, дізнаватися про їхню історію, уявляти їхнє майбутнє? Подорожувати Україною, відвідати  різні куточки України  та дізнатися, наскільки дивовижною є наша держава, відкрити таємниці минулого чи просто отримати нові враження?
        Україна безмежно велика країна, яка вражає різномаїттям природи, пам’яток архітектури, цікавими звичаями та традиціями. Вона простяглася від асканійських степів й Олешківської пустині через безкраї хлібні лани центральної частини до поліських лісів-боліт на півночі. І від потужних промислових районів на сході до овіяних легендами Карпатських гір і міст-містечок - перлин історії й культури на заході. У кожній області є місця, які вражають, захоплюють, причаровують і назавжди залишаються у пам'яті людей, які там побували.
       Гадаєте, аби відвідати усі цікаві місця треба ціле життя і не одне? А ось і не вгадали! Знадобляться книги-мандри про різні куточки світу.
Де їх шукати? У бібліотеці! Ми вже все знайшли та пропонуємо Вам.
       Книга: Третяк А. Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні. – Київ: Журнал «Радуга», 2016. – 240 с.  створена для тих, хто хоче ближче познайомитися з Україною, торкнутися багатств нашого краю та відвідати його цікаві місцини. Це переконливий візуальний портрет справжньої України. Вона відображає справжнє розмаїття нашої країни, від мальовничих лісових сіл, приголомшливих гірських пейзажів і лиманів до промислових кар’єрів і середньовічних фортець.
       Книга надихає на подорожі Україною і вражає неймовірними фото, які демонструють велич та автентичність України.
       Давайте відкривати Україну разом!

Коментарі: Залишити коментар
 
X