Слідкуйте за нами

15-02-2023
       Відділ обслуговування  дорослих КЗК КМПБ до Дня Святого Валентина презентував  книжкову виставку «Кохання на друкованих сторінках». Одвічні питання: Чому ми кохаємо? Чому обираємо людей, яких обираємо? Як еволюціонує кохання? Як чоловіки й жінки різняться у своїх романтичних почуттях? Кохання з першого погляду. Кохання й жага. І що воно взагалі таке – кохання?- на які дають відповіді друковані сторінки. Книжкова виставка, яка допоможе здолати душевну порожнечу, і повірити в те, що жодна війна не може знищити вірність та любов. Інтерактивним доповненням до неї слугує – «вітальна стіна», де кожен має можливість написати і прикріпити свою улюблену любовну літературну цитату.
      14 лютого ознаменувався ще однією визначною подією -  Міжнародним  днем дарування книг, свято, яке покликане об’єднати всіх, хто любить книги. Сердечно дякуємо нашим постійним друзям-дарувальникам: Оксані Вусик, Ірині Опритовій, Брутовій Ксенії, Логвінченко Олександрі за чудові примірники. А в подарунок всім закоханим  і поціновувачам друкованого слова від бібліотекарів – індивідуальний майстер-клас: «Святкова тематична упаковка для подарунка», де кожен може проявити свою творчу креативність слідуючи рекомендаціям  бібліотекаря. Ще одне підтвердження, що бібліотека – це територія творчості, читання і яскравих подій.
      Більше світлин дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/bibliotekavodkmpb/posts/pfbid02KhzbYmcV8qzUbgw3p7cPKc7QvwfSSnxQSNfB688GHfN6aTxCNBNjbeSCL855TXyzl


 
    


Коментарі: Залишити коментар
 
X