Слідкуйте за нами

09-02-2023
     У сучасному світі знати своїх героїв і героїнь – необхідність і запорука руху вперед. Історія – це не лише хронологічна низка подій на сторінках підручників. Історію творять люди. Жінки й чоловіки. На жаль, жінки  часто губляться на її теренах, досягаючи успіху непомітно, не на показ.
     Книги Це зробила вона[Текст] / іл. Х. Максименко. – Київ: Видавництво, 2021. – 108 с. та Це теж зробила вона[Текст] / іл. Х. Максименко. – Київ: Видавництво, 2021. – 107 с.  покликані цю несправедливість виправити. Ці книги руйнують стереотипи, захоплюють і надихають, знайомлять нас з українками, які не знали слова «неможливо». 
     Читаючи захопливі нариси, ніби проживаєш маленьке життя. З книг ви довідаєтесь про різноманітні досвіди й дороги. Про безліч перешкод, які ставали й часом досі стають на заваді українським фахівчиням і діячкам. Про те як героїням вдавалося лишатися собою, хто їх підтримував, що їм давало наснаги й сили.
     Наші героїні робили великі відкриття, впливали на перебіг історії та світову культуру, досягали виняткового успіху, служили людям і людству, любили. Вони жили в різні часи й були різного походження, але кожна мала щось унікальне. У кожної всередині було щось, що спонукало долати власні страхи.
     Кожна героїня й усі вони разом захоплюють неймовірною волею до перемоги, відкриття чи зміни на краще, самовідданістю й рівнем свідомості.
Коментарі: Залишити коментар
 
X