Слідкуйте за нами

08-02-2023
       Жуль Верн (1828-1905) — французький письменник-фантаст був і залишається вірним супутником юності.  Перші ж романи принесли йому всенародне визнання. Щойно книги французького письменника виходили друком, вони негайно перекладалися багатьма мовами й поширювалися в усьому світі.
       Герої Жуля Верна завжди подорожують. Долаючи величезні відстані, вони прагнуть виграти час. Досягнення небувалої швидкості вимагає новітніх засобів пересування. Жуль Верн "удосконалив" всі види транспорту від сухопутних до уявних міжпланетних. Його герої створюють швидкохідні машини, підводні й повітряні кораблі, досліджують вулкани та глибини морів, проникають у недоступні нетрі, відкривають нові землі, стираючи з географічних карт останні "білі плями". Увесь світ слугує їм майстернею для експериментів. На дні океану, на незаселеному острові, на Північному полюсі, у міжпланетному просторі,— де б вони не були, скрізь їхня лабораторія, вони працюють, діють, сперечаються, впроваджують у дійсність свої зухвалі мрії.
        У відділі обслуговування дітей КЗК КМПБ до ювілею письменника створено виставку-знайомство «Дивовижний світ Жуля Верна», на якій представлені твори письменника.
        Чекаємо юних любителів пригод у відділі обслуговування дітей КЗК КМПБ за адресою: вул. Європейська, 66/13

Коментарі: Залишити коментар
 
X