Слідкуйте за нами

29-01-2023
       26 січня в рамках святкування 130-ї річниці Кременчуцької міської публічної бібліотеки відбулася презентація бібліографічного покажчика «Кременчук – штрихи історії і сьогодення».
       На ній були присутні співробітники бібліотеки, краєзнавці, літератори та митці – люди закохані в своє місто, чиї книги представлені в покажчику.
       Гостей привітали представник Управління культури С. В. Демиденко та  голова Потоківського старостинського округу Ю. О. Зоря.
       На презентації виступив член Асоціації українських письменників соціально-художньої літератури Федір Олексійович Чужа. Як автор передмови до покажчика «Дороговказ до храму Його Величності Слова» він дав свою оцінку даного покажчика та звернув увагу на найцікавіші видання, представлені у покажчику. Співробітник музею Вікторія Ширай розповіла про історію розвитку краєзнавчої роботи в Кременчуці. Також виступили голова спілки журналістів Кременчука Володимир Шевченко та директор міської художньої галереї Оксана Бойко, які поділилися своїми думками щодо нового покажчика і підкреслили важливість краєзнавчої бібліографії.
      Гарним доповненням до презентації стали виступи творчого колективу «Заграва» філії №1 Міського центру культури і дозвілля Потоківського старостинського округу.
      Презентацію супроводжувала книжкова виставка, в експозиції якої було представлено книги про Кременчук, які були видані в період з 2017 по 2022 роки. 
Коментарі: Залишити коментар
 
X