Слідкуйте за нами

23-01-2023
     В рамках декади святкування 130-річчя міської публічної бібліотеки з 23 січня у відділі обслуговування дорослих КЗК КМПБ проходять:
     Книжкову панораму #Тиждень_моєї_книги, на якій представлені найновіші, найсучасніші книги різноманітної тематики. Бібліотека пропонує пізнавати разом з книгою цікавинки про Україну, про її відомих людей, розмовляти рідною, пізнавати, виховувати, мотивуватися та творити. Кожен відвідувач зможе знайти «свою» книгу відповідно до захоплень, вподобань та настрою. Розділи книжкової панорами оформлені у вигляді хештегів, що мотивує крім представлених книг скористатися ще й всесвітньою мережею, отримати додаткову інформацію, перейшовши за посиланнями, представленими на виставці та скориставшись нашою зоною WI-FI. А ще книжкова панорама чудовий фон для святкового селфі з улюбленою книгою чи символічною яскравою «Твоєю книгою», зробленою руками креативних бібліотекарів.
     Постер-акцію «Привітай свою бібліотеку». Пропонуємо відвідувачам свої усні вітання та подяки бібліотеці перенести на вітальні листівки, які разом перетворяться на яскравий чудовий постер, що залишиться для історії бібліотеки. На учасників акції чекають приємні нагороди у вигляді першочергового прочитання найновіших книг, щойно отриманих бібліотекою.
     Книжкову виставку-інсталяцію «Наші ідеї – ваше бажання», на якій представлений творчий доробок бібліотекарів та відвідувачів, що є наслідком проведених в бібліотеці цікавих майстер-класів. Це поробки від найпростіших з паперу до вишуканих ялинкових прикрас із фоамірану, янголят із фетру чи кумедних звірят символів року зроблених у техніці валяння із шерсті тощо. На виставці представлено літературу, що пропонує цікавинки поробок, що можна створити власними руками. То ж бібліотека пропонує відвідувачам вибрати ідею для наступного майстер-класу. Ми втілимо ваше бажання в життя разом з вами!
     Виставка дитячих малюнків «Вітаємо бібліотеку з ювілеєм». Учасники гуртка образотворчого мистецтва «Акварелі» КМЦПО «Академія майбутнього» (керівник Поліщук Оксана Юріївна) привітали бібліотеку з ювілеєм своїми яскравим малюнками про книгу та бібліотеку, адже саме тут вони проводять так цікаво і змістовно вільний час, навчаючись малювати та пізнавати світ за допомогою книг та цікавих заходів різноманітної тематики.
     Місце проведення: відділ обслуговування дорослих, вул. Європейська, 66/13

Коментарі: Залишити коментар
 
X