Слідкуйте за нами

19-01-2023
        22 січня 1919 року на Софійському майдані у Києві Директорія УНР урочисто оголосила Акт Злуки про об'єднання Української Народної Республіки (Наддніпрянської України) і Західно-Української Народної Республіки (Галичина, Буковина і Угорська Русь) у соборну Україну. Проголошення Соборності УНР та ЗУНР є історичним актом об’єднання українських земель в єдину державу, а 22 січня ввійшло до національного календаря, як велике державне свято - День Соборності України.     
        До Дня Соборності України 19 січня у філії №5 КЗК КМПБ  для здобувачів освіти Регіонального центру професійно-технічної освіти №1 було проведено патріотичний код  «Єдність дарує непереможність».  Учасники заходу з зацікавленістю слухали історію виникнення свята, жваво розмірковували про поняття соборності України. З великим задоволенням учні взяли участь в інтерактивній мандрівці «Стежками рідної землі», під час якої познайомилися з містами України, їх визначними пам’ятками.   
 Отримані під час подорожі знання юнаки  закріпили, граючи в інтелектуальну настільну гру «Україна в смартфоні». 
        Свої побажання миру, Перемоги та процвітання рідній Україні молоде покоління написало на паперових серцях і прикріпило на карту України, як візуалізацію непереможності в єдності.   
        Усі учасники отримали патріотичні браслети, як талісман на удачу.
Коментарі: Залишити коментар
 
X