Слідкуйте за нами

10-01-2023
       Випічка  пряників у багатьох країнах є щорічною різдвяною  традицією. А їх декорування — це захоплюючий творчий процес для дітей та дорослих. Імбирні та медові пряники у вигляді чоловічків та тварин, а також неймовірної краси пряничні будиночки – це незмінний атрибут Різдва. Пряники – вони ж й миколайчики, медівнички, медяники. Все це розмаїття назв означає одне – традиційне солодке печиво або пряники, які печуть до свята  і дарують рідним.
       10 січня у  дитячому відділі філії № 5 КЗК КМПБ відбувся майстер-клас  з декорування новорічних пряників. 
       Юні кулінари  створювали свій ексклюзивний візерунок, під чітким керівництвом майстринь-кондитерів  з Регіонального Центру Професійно-технічної Освіти № 1 – Наталії Драбенко, Лесі Порхун та Оксани Бойко. 
       Майстер-клас пройшов захопливо, весело та творчо, діти навчились декорувати пряники спеціальною глазур'ю, розвиваючи при цьому креативність та фантазію. Кожен учасник створив ексклюзивний смаколик, який можна подарувати, посмакувати чи залишити собі на згадку, та отримав купу позитивних емоцій і вражень.


       Більше світлин дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/bibliotekarakivka/posts/pfbid02EuhviKV1CBiiGY9nFj3db6sA7MhKMWMnC9AdrU51krz196Udq2qZcz5sxEvQ68Wpl 
Коментарі: Залишити коментар
 
X