Слідкуйте за нами

08-01-2023
       Справжню різдвяну казку та море позитивних емоцій подарувала своїм читачам філія №1 КЗК КМПБ, влаштувавши 5 січня  у бібліотеці різдвяні вечорниці.  Бібліотека перетворилася на сільську хату в українському селі під зимовим зоряним небом, де й відбувалися події за мотивами геніальної повісті Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Актори - члени літературного об'єднання "Славутич" та найактивніші читачі бібліотеки - створили чарівну, казкову атмосферу святкової  Різдвяної ночі. Тут переплелися давні легенди й картини життя тогочасного українського села, реальне й уявне, фантастичне і комічне.
       Глядачі перенеслись у ті часи, коли молодий коваль Вакула закохався у найкрасивішу дівчину села Оксану. Тут були і зваблива та хитра Солоха, і кумедний Дяк, і Кума-ворожка, і величава Цариця. Зустрілися також  з самим Чортом, що має багато планів на цю ніч...
       Тут були і веселі колядки, і ворожіння дівчатам на долю, і палке кохання,  заради якого і Чорта осідлаєш, і черевички у самої цариці дістанеш.
       Грали артисти так щиро і з добрим гумором, що зал раз за разом вибухав гучним сміхом. Їм прекрасно вдалося перевтілитись в образи їхніх героїв.
       Дякуємо усім акторам за чудову гру та створення новорічного настрою. Вистава залишила позитивні емоції і принесла велику насолоду.
       Сподіваємось, що аматорський театральний колектив подарує глядачам ще багато цікавих  постановок та ще не раз порадує новими творчими ідеями та яскравою акторською майстерністю.

 

         Відеосюжет про вечорниці дивіться за посиланням: http://cbsbook.com.ua/tv/4922-rzdvyana-kazka-syuzhet-kremenchuck-novini-vd-5012023-r.html

Коментарі: Залишити коментар
 
X