Слідкуйте за нами

03-01-2023
Комунальний заклад культури
«Кременчуцька міська публічна бібліотека»
Філія №1

2023                                                                                  м.Кременчук
Святкові вечорниці
  "У світлій радості Різдва"

     5 січня 2023 року о 13-00 філія №1 КЗК КМПБ запрошує до бібліотеки на святкові вечорниці. 
     Напередодні світлого різдвяного свята аматорський театральний колектив бібліотеки подарує мешканцям міста театралізоване дійство, яке перенесе усіх в ті далекі часи, коли люди вірили у дива, які трапляються в останню ніч перед Різдвом. В невелике українське село під зимовим зоряним небом, де відбуваються дії за геніальною повістю «Ніч перед Різдвом». 
     Цієї чарівної, різдвяної ночі ви зустрінетеся з улюбленими персонажами повісті Миколи Гоголя: ковалем Вакулою, чесним та порядним парубком, норовливою красунею Оксаною, звабливою та незрівнянною Солохою, кумедним  Дяком, гордою царицею та, певна річ, з самим Чортом, що має багато планів на цю ніч... 
     Тут переплітаються давні легенди й картини життя тогочасного українського села, реальне й уявне, фантастичне і комічне.
     На вас чекають безліч сюрпризів: веселі різдвяні колядки та ворожіння на долю, ліричні пісні та народний гумор, жіночі плітки та освідчення в коханні,  заради якого і Чорта осідлаєш, і черевички у самої цариці дістанеш! 
     Гарантуємо, що дійство сподобається всім, хто, цінує українські традиції,  національний гоголівський колорит та просто засумував за святковою атмосферою. Сповнена незабутньої феєрії та колоритних образів, дивовижної енергетики, сміху та казкових див, ця вистава подарує справжнє задоволення та зарядить найкращим настроєм на весь рік!
     Поринути в чарівну, казкову атмосферу святкової  Різдвяної ночі  запрошуємо всіх бажаючих в бібліотеку за адресою: проспект Лесі Українки,13 
     Запрошуємо представників мас-медіа для спілкування з учасниками та організаторами заходу.
     Контактна особа – завідуюча відділом обслуговування З.М.Харченко
     Електронна адреса:  kmpbfiliya01@ukr.net 

Коментарі: Залишити коментар
 
X