Слідкуйте за нами

26-12-2022
     Місяць грудень щедрий на свята. Начебто ще нещодавно  святий Миколай до нас завітав, щоб чемних діток обдарувати подарунками, а вже Різдво й Новий рік на порозі. У кожної родини свої традиції святкування. А ще кажуть, якщо в цей час  зробити щось особливе своїми руками в колі сім’ї разом з малечею - це особливе диво. Заради такого дива  25 грудня відділ обслуговування дорослих КЗК КМПБ запросив гостей до бібліотеки, щоб поділитися цікавою ідеєю сімейного майстер-класу «Новорічна красуня».  
     В ролі новорічної красуні – пухнаста ялинка з фетру притрушена вишитими сніжинками й оздоблена яскравими прикрасами. Начебто нічого особливого…Та споглядати, як ці великі та маленькі рученята робили це разом з таким натхненням, надією, вірою та мрією, що все у нас буде добре – просто магія. І не має жодного сумніву, що бажання, які дітлахи з матусями потайки загадували, прикрашаючи свою новорічну красуню обов’язково здійсняться, а річ виготовлена власноруч може стати не тільки яскравою прикрасою, а й надійним родинним оберегом. 
     А ще дітвора та їх матусі відгадували цікаві загадки новорічної тематики, та й як же без щедрівок та українських пісень. Різдвяний настрій панував у затишній залі й обличчя гостей світилися посмішками та випромінювали радість!
     Хай бог береже кожну українську родину! 
     Більше світлин з майстер-класу дивіться за посиланням

Коментарі: Залишити коментар
 
X