Слідкуйте за нами

25-12-2022
        Незабаром зимові канікули... Дітвора буде багато часу проводити на свіжому повітрі. А це значить, що  їх слід навчати правилам безпеки на дорогах, особливо у темну пору доби! 
        22 грудня до філії №3 КЗК КМПБ (дитяча бібліотека га Соборній) завітали представники батальйону патрульної поліції м. Кременчука. Спільно з КМЦПО  «Академія майбутнього»,  патрульні провели для малечі цікаву та пізнавальну бесіду про правила дорожнього руху, дорожні знаки, рухи регулювальника. (На жаль, основна частина заходу відбувалася у  бомбосховищі). 
        Бібліотекарі  підтримали тематику зустрічі  – заздалегідь організували виставку-пораду «Правила дорожні знай – випадків нещасних уникай!» та презентували її для відвідувачів заходу. Після огляду літератури, маленькі читачі тепер знають де  прочитати важливу інформацію з безпеки на дорогах!А ще запрошені із задоволенням  власноруч виготовляли  світловідбиваючі елементи – гарні, яскраві та практичні флікери. Тепер  на вулицях вечірнього Кременчука можна буде зустріти сяючих зайчиків, котиків та сердечка!
        Бажаємо  школярам цікавих та безпечних шкільних канікул!
        Відеоролик про зустрічі дивіться  посиланням: https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=681129843561440 
Коментарі: Залишити коментар
 
X