Слідкуйте за нами

22-12-2022
      22 грудня у філії №1 КЗК КМПБ спільно із закладом дошкільної освіти №79 «Калинка» була проведена благодійна розважальна програма  «Майстерня зимових чудес». Захід пройшов під гаслом: «Все для ПЕРЕМОГИ – все для ЗСУ».
      Разом із чарівним ельфом малеча запалювала вогниками ялиночку, «ліпила» сніговика, підзаряджалася гарним настроєм та позитивом від чарівного пристрою, відгадувала зимові загадки, брала участь у руханці-несподіванці. Головною родзинкою свята був  квест-пошук чарівного ключика  від Майстерні зимових чудес, де на діток чекав майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас в техніці декупаж. Чудовим доповненням стала книжкова виставка «Та й весела в нас зима», на якій представлені книги, наповнені духом Різдва та очікуванням дива. Біля яскравої новорічної фотозони дітлахи робили світлини з ельфом та іншими героями. Свято закінчилося благодійним різдвяним ярмарком.
        Бібліотека цього зимового дня перетворилася на справжню Майстерню чудес. Захід був пронизаний гарним святковим настроєм, теплотою, добротою і невгамовними веселощами!
 

Коментарі: Залишити коментар
 
X