Слідкуйте за нами

19-12-2022
       Незабаром Новий рік, улюблене свято... А війна все не припиняється, у нашій країні гинуть люди, знищуються міста та села…
       Кожен з нас неодноразово замислювався: чи доречно святкувати Новий рік під час війни, чи потрібні українцям сьогодні новорічні свята, чи святкувати Новий рік у військових умовах?
       Для багатьох зустріч Нового року – постійна традиція. Новий рік – це підбиття підсумків: у своєму житті та в житті країни. Це необхідна та корисна операція. Це можливість згадати всіх, хто не з нами – тих, на кого чекаємо і не можемо зараз обійняти. Тих, хто покинув цей світ і перейшов у Вічність.
       Бібліотекарі відділу соціокультурної діяльності КЗК КМПБ створили для кременчужан і гостей нашого міста у віконній вітрині філії №3  КЗК КМПБ віршовану виставку-надію «В Рік Новий – з вірою в нашу ПЕРЕМОГУ!», аби  нагадати, що, якщо й святкувати Новорічні свята, то робити це тихо і з розумінням, якою ціною дається українському народу ця можливість.
       Основною фразою на виставці лунають  слова зі щемливого вірша: «Закрий для нас, Святий Миколо, небо!». Виставка оформлена на фоні маскувальної сітки, з додаванням віршів про війну та про переживання за військових взимку на фронті.
       Не обійшлися і без новорічної ялинки бажань, на якій зображені найголовніші бажання всіх українців.
       Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з матеріалами виставки у центральній віконній вітрині філії №3 КЗК КМПБ за адресою: вул.Соборна, 12/16.
        
Коментарі: Залишити коментар
 
X