Слідкуйте за нами

15-12-2022
     Прийшла зима, випав перший сніжок, морозець пощипує щічки, а це означає, що скоро до нас завітають довгоочікувані новорічні свята.  Настане той час, коли навіть дорослі починають вірити в дива, і ви знаєте, вони таки інколи трапляються… Це можуть підтвердити герої книг, представлених на книжковій виставці «Коли сніг пахне мандаринками» на абонементі філії №2 КЗК КМПБ. Персонажі книг закохуються, мріють, роблять добрі справи, допомагаючи ближньому. А ще з книг Міка Вікінга ви можете дізнатися, секрети найщасливіших людей світу, які  розкажуть вам як покращити собі настрій та створити навколо себе затишну атмосферу. 
     А герої оповідань сучасних українських письменників доводять, що найважливіше для кожного з нас - зустріти Різдво та Новий рік з найближчими.  В цьому і є справжня святкова магія!
     Якщо ви любите цю пору року та любите читати, то вам  обов’язково треба завітати до абонемента філії №2 КЗК КМПБ, що за адресою вул. Соборна, 11. Святкова виставка вже чекає на вас, а книжечки з нетерпінням просяться до ваших рук, беріть, несіть їх у свої теплі домівки й… насолоджуйтесь читанням! 

Коментарі: Залишити коментар
 
X