Слідкуйте за нами

14-12-2022
     В рамках акції "Зачитане до дірок" філія №1 КЗК КМПБ  ділиться одним з найбільш улюблених видань минулого покоління. 
     Для своїх читачів філія представляє книгу «Граніт» Григорія Терещенка -  члена Національної спілки письменників України, який тривалий час – з 1965 до 1974 року – керував Кременчуцьким літературним об'єднанням «Славутич». Цьогоріч літератору виповнилось 100 років.
     Книга вийшла з друку в 1975 році. На її титульній сторінці - автограф автора з побажаннями, датований 1976 роком. Свого часу ця книга мала неабияку популярність серед читачів бібліотеки. 
     У дилогію "Граніт" входять романи "За любов не судять" та "Щастя саме не приходить", де письменник показує життя великого підприємства, його людей, які повністю віддають себе улюбленій справі.
     Книга присвячена добувачам граніту, будівельникам. 
     Нелегкі випробування випали на долю Остапа Білошапки… Робітничий колектив, старші товариші, друзі, які допомагають йому повірити в себе, вибрати вірний шлях. Здолавши багато труднощів і перешкод, Остап знаходить щастя і в особистому житті.
     Книга привертає до себе напруженим та динамічним сюжетом.
     Голосне читання уривк з твору по справжньому розчулило наших слухачів. Соціальні проблеми п’янства, нещасливої жіночої долі, зради та кохання актуальні й сьогодні.

Коментарі: Залишити коментар
 
X