Слідкуйте за нами

13-12-2022
     Після творчої зустрічі з майстринею вишивання Наталкою Ромою, яка відбулася в рамках циклу «Творче коло активних людей», вчителі трудового навчання виявили бажання взяти участь у майстер-класі з вишивки "білим по-білому”.    
      Саме у селищі Решетилівка, що на Полтавщині, з’явилася дана техніка вишивання білими шовковими нитками на білому полотні.
      Особливість цієї техніки – поєднання двох видів орнаменту- геометричного та рослинного. За основу геометричного беруть хрест, квадрати, ромби, трикутники. 
      До Решетилівки приїжджають люди з різних куточків планети, аби мати змогу творити в унікальному середовищі майстринь ( яких, до речі, не так уже й багато ).
      А нашим «ученицям» поталанило – унікальний майстер-клас з вишивання вони змогли отримати 11 грудня на абонементі філії №3 КЗК КМПБ.  На першому уроці з майстерності вишивки, вчилися вишивати прутики. Незважаючи на постійні повітряні тривоги, наші "учні” прагнули повернутися та продовжити навчання та цікаве спілкування з майстринею.

     Більше світлин  дивіться за посиланням: https://www.facebook.com/bibliotekanasoborniy/posts/pfbid02GkiVKzpK6J52PLCXBPxMs9CLDyzC8Y9B6MrbpeujdG76tZTGkc46UiFwo39PNnTfl

Коментарі: Залишити коментар
 
X