Слідкуйте за нами

04-09-2022
     1 вересня з нагоди Дня знань та Дня Незалежності України для юних кременчужан і діток з родин переселенців пройшло дитяче свято у Парку культури та відпочинку «Придніпровський». Серед насиченої розвагами програми свята привертала увагу відпочиваючих і бібліотечна локація «До країни знань з бібліотекою», яку облаштували працівники відділу соціокультурної діяльності та філія №1 КМПБ.
   Вишикувалися в чергу охочі пограти в «Дартс», новинкою для дітей стала гра «Влуч у пончик», викликала  ажіотаж гра з яскравим парашутом, залюбки стрибали через скакалку та перетягували канат  як дорослі, так і малі. А народознавча вікторина  допомогла перевірити та розширити знання дітей та їх батьків про українські традиції. За правильну відповідь учасники отримували солодкі призи. 
     Маленькі учасники знайшли заняття на «Килимку розваг» та в розмальовках. І, звісно ж, як же читальна локація без книг! Яскраві, сучасні та найпопулярніші книги були експоновані на книгосушці та виставці літератури «Знову дзвоник веселий лунає».
     Гарний настрій та заряд позитиву отримав кожен відвідувач бібліотечної локації.













    


Коментарі: Залишити коментар
 
X