Слідкуйте за нами

14-08-2022
      Зняти внутрішнє напруження дитини, підвищити впевненість у собі, втілити дитячі фантазії у картинах – саме ці потреби  та проблеми сьогодні  виникать у сучасних дітей.  І тут на допомогу приходить невербальна форма психотерапії - ПІСОЧНА ТЕРАПІЯ.
      10 серпня у залі читання та дозвілля дитячої бібліотеки  філії №3 КЗК КМПБ для наймолодших кременчужан та дітей з родин ВПО  провели   захоплююче тренінгове заняття «Пісочна країна Помагайка». 
      Волонтери проєкту «Спільно. Точки зустрічі» (за підтримки ЮНІСЕФ) допомогли дітям у редагуванні їх негативних емоційних станів та наповненні новими ресурсами.
      Разом із героєм Помагайком малеча вирушила  до Пісочної країни, де кожен мав можливість цікаво провести час, поділитися своїми знаннями та відчути радість… А ще дівчатка та хлопчики спробувала створити свого Помагайка з піску того кольору, який зараз більш за все підходить до їх емоційного стану. 
Тренінгове заняття допомогло дітлахам зняти тілесну напругу через взаємодію з кольоровим піском, познайомитися один з одним та просто весело провести час у бібліотеці!

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X