Слідкуйте за нами

14-08-2022
      Центром всебічного розвитку «Полум’я», за сприяння Ukrainian Education Platform та фонду «Ginger», разом з  філією № 3 КЗК КМПБ започатковано спільний проєкт «Українізація для підлітків: просто, доступно і лагідно!».
      9 серпня стартували тримісячні курси «Лагідна українізація для підлітків».
      Фахівці  розпочали українізацію  підростаючого покоління (дітей віком 12-15  років) шляхом вивчення української мови, історії та народознавства в цікавих форматах!
       Так, учасники курсів тепер будуть вітатися виключно –добрИЙ день, але добрОГО ранку; вживатимуть апостроф з розумом та розфарбовувати свою українську фразеологізмами…
       Зі справжньою цікавістю до історії, читачі увібрали в себе чимало інформації впродовж академічної пари від засновника курсів  ¬– настоятеля храму ікони Божої Матері «Усіх скорботних Радість», протоієрея Анатолія Куліша.
       Із занять з народознавства слухачі дізналися, чому українське - то не "шароварщина", яким модником був Франко та які вінки носили українки.
      Проте, це лише початок… Це перші заняття, які ввели кожного у прекрасний український світ. Далі - лише цікавіше та  захоплююче!

      Заняття відбуваються щовівторка, щосереди та щочетверга з 15:00 до 16:20, за адресою вул. Соборна,12/16 (філія №3 КЗК КМПБ). 
Кількість місць обмежена. 
Реєстрація бажаючих за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLvG4Rn4fFub72WCOIRDknhd1vB0mkIVzlPwBEzrxo-n_ncQ/viewform?fbclid=IwAR2dvNE5EPzGrJDCRAtCc-WwNiCZogGkTbVAt-h-t3MlgJLuAJ2c4OnxXlE

Коментарі: Залишити коментар
 
X