Слідкуйте за нами

11-08-2022
       Церква є невід’ємною складовою буття українського народу. Від хрещення Русі і до сьогодення її історія нараховує близько десяти століть. За цей час українське православ’я пережило кілька злетів та падінь. 
       Усі ми знаємо, що Володимир хрестив Київ. Але звідки тоді взявся Московський Патріархат і що він робить в Україні? Хто такі греко-католики, і чим вони відрізняються від католиків? Звідки в нас протестанти і старообрядці?
       Дмитро і Віталій Капранови в книзі: 
       Історія нашої Церкви[Текст] / Дмитро Капранов, Віталій Капранов. – Київ: Гамазин, 2018. – 80 с.  просто і цікаво розповідають про історію Української Православної Церкви 
       З цієї гарно ілюстрованої книги ви довідаєтеся не лише про карколомні пригоди, таємні змови та підступні інтриги, які супроводжували розвиток Української Церкви, але й дізнаєтеся про те, хто навчив Україну читати, друкувати книжки та започаткував у нас бібліотеки, хто склав першу абетку та привіз до Києва перший телескоп і багато іншого, прецікавого та надзвичайно потрібного кожному українцю. Через текст і малюнки для Вас оживуть події та особистості як сивої давнини, так і сучасності. 
       Бажаємо Вам приємного і корисного читання!

Коментарі: Залишити коментар
 
X