Слідкуйте за нами

14-06-2022
     Занадто багато людей помиляються, вважаючи, ніби здатність налагодити контакт з іншими – природна якість, якій неможливо навчитися і яка властива лише окремим щасливчикам. Насправді, цю здатність можна контролювати – це питання емоційного інтелекту.
     Вимушено покидаючи свій дім та приїжджаючи в незнайоме місце, дітям важко знайти нових друзів та знайомих, знайти з ними спільну мову. Адже  життя неможливе без спілкування, тому поки ми не навчимося знаходити спільну мову з оточуючими нас людьми, ми не зможемо досягти успіху. 13 червня  у філії №5 КМПБ у рамках проєкту «Спільно. Точка зустрічі» відбувся тренінг з психологом Альоною Формазюк для дітей переселенців. На тренінгу психолог навчала як стати хорошим співрозмовником і притягувати  в своє життя позитивних друзів і приятелів. Протягом  години в неформальній, невимушеній обстановці діти  за допомогою тренінгових вправ, практичних завдань навчалися спілкуватися один з одним, набували досвіду оцінювання ситуацій, колективного прийняття рішень. 
     Учасники тренінгу залишилися задоволені отриманими новими знаннями та поставленими цілями.
     Більше світлин з тренінгу ви знайдете за посилання: 
https://www.facebook.com/bibliotekarakivka/posts/pfbid0MgJqndiySN2VDohGnnN9DS1o45TtW72H8SMQijjr9dGu27dCUp7DB8M3BkhzFi69l

Коментарі: Залишити коментар
 
X