Слідкуйте за нами

13-06-2022
     12 травня у філії № 2 КМПБ за ініціативою літературного клубу «Оріана» відбулася презентація книги молодого письменника Олександра Ігнатенка (м. Лубни), неодноразового переможця літературних конкурсів, який має публікації  у збірках оповідань. А у грудні 2021 року вийшла друком перша його книга – фентезійна повість «Дівчинка-тінь», яка перемогла  у  літературному конкурсі видавництва «Кондор» у номінації «Література для дітей та підлітків».
     Молодий письменник ознайомив присутніх з сюжетною лінією повісті, яка порушує одвічні проблеми добра і зла, існування головної героїні у двох світах - людей та тіней, а ще надав творчій молоді низку рекомендацій, як досягти омріяної мети, аби старання літераторів-початківців увінчувалися результатом.
     Книга «Дівчинка-тінь» ілюстрована талановитою кременчужанкою Іриною Залюбовською, яка створила напам’ять подарунок для гостя – ляльку - головну героїню повісті.
     Молодий письменник запевнив, що надалі буде працювати над написанням другої частини повісті «Дівчинка-тінь» і радувати читачів фентезійного жанру.
     Більше світлин з презентації книги ви знайдете за посиланням: 
https://www.facebook.com/bibliotekanasoborniy/posts/pfbid0kgCbN24GYaxZfgxU1ZQMQQPwpGcLnDKkRH62MAJLXj2iKCgbRiXL4w69h3xUddfal



Коментарі: Залишити коментар
 
X