Слідкуйте за нами

13-06-2022
     Витинанка – народне мистецтво вирізання витончених візерунків, сюжетів і справжніх картин з паперу. 9 червня філія №1 КМПБ для своїх користувачів та переселенців організувала майстер-клас з витинанки «Як у хаті витинанка, то й добро стоїть на ґанку» під керівництвом досвідченого і креативного викладача художньої школи ім. О. Д. Литовченка Галишкіної Анжеліки Артурівни.
     Під час творчого процесу користувачі дізналися про  становлення та розвиток цього мистецтва в Україні, як створюються ажурні візерунки на папері, як правильно вирізати витинанку та як втілити у виріб будь-яку творчу ідею, сюжет або картину. Всі, без винятку, проявили фантазію, розвинули власний потенціал, образне мислення та гарно провели час в приємній компанії, освоюючи нове хобі. Витинанки вийшли надчудові – справжні витвори народного мистецтва!
     Більше світлин з майстеркласу ви можете переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/pershafiliya.kremenchuk/posts/pfbid0PkSSsZw4eUsTPrj7CevDnzgRhQsdesNEhHFVrZ5zXVYjhFHQRSnZ1wjAX4eNj25Yl
Коментарі: Залишити коментар
 
X