Слідкуйте за нами

13-06-2022
     9 червня до Всесвітнього дня друзів у Сквері ім. Олега Бабаєва  пройшла  акція-реклама «Поряд з вами недалеко, гарна є бібліотека», яку організував відділ читальної зали філії № 2 КМПБ.
     Перехожим та відпочиваючим роздавали яскраві інформаційні листівки-запрошення, створені спеціально для акції, в яких було відображено всі можливості та напрямки діяльності сучасної бібліотеки, різноманітні заходи, до яких може долучитися кожен бажаючий. 
     Кременчужанам було запропоновано відвідати читальну залу, записатися та скористатися усіма послугами та допомогою, яку може надати бібліотека. Акція досягла своєї мети, працівники зуміли донести до загалу ідею універсальності та актуальності бібліотеки як місця, де можна не лише знайти літературу на будь-який смак, а й освітнього центру, осередку культури, спілкування, творчості та відпочинку. Як результат – бібліотека поповнилась новими читачами, а також цікавими фото на згадку.
      Більше світлин ви знайдете за посиланням: 
https://www.facebook.com/bibliotekanasoborniy/posts/pfbid0STNd6LD12zqgo28kxQ23omXt5Csfwcow3sfwvPscRvfuwE3sqv9hVJXEFB6GBHv8l














Коментарі: Залишити коментар
 
X