Слідкуйте за нами

03-06-2022
       1 червня – День захисту дітей кременчужани та гості міста відзначали у парку Придніпровський. Долучилися до цього свята і бібліотекарі КМПБ. Для малечі  серед парку розгорнулася справжня  гра-блукалка «Подорож з книгою», де потрібно було пройти різноманітні локації – на локації «Права дитини» разом з чарівною Білосніжкою діти утворювали з пелюсток «квітку з країни Правляндії» та відгадували кросворди. На «Казковій локації»  разом з казковою Феєю відтворювали  казку у ролях, пригадували казки за допомогою вікторини.
      Мандрували Всесвітом на локації  «Космос», де розумні Астрономи ставили складні запитання та загадували цікаві задачі, відповіді на які, діти знаходили у книгах. Неабияк весело провели час на локації «Морський світ», де разом з невгамовним Піратом перетягували канат, метали «вогняну кулю» і брали участь у конкурсі  «Найкмітливіший пірат». Локація «Логіка» заставила присутніх – і дорослих і дітей добре пометикувати аби розв’язати головоломку та створити літературний бутерброд. На локації «Народні традиції» діти та їх батьки з допомогою вікторини «Свята мого народу»  поринули у глиб століть, пригадали прислів’я та погралися у народні ігри.
     Час у розвагах пройшов непомітно, а головне цікаво та насичено.
     Більше світлин за посиланням:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid027rbB4LMs6NkR6RnuRfzEvUgRukRNRA3ugsr9BNyeGPB3r8dp7hsffbihpSruJ2gQl&id=100077931127305


Коментарі: Залишити коментар
 
X