Слідкуйте за нами

31-05-2022
     1 червня в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей – свято радості та надії, яке запроваджено з метою привернення уваги до проблем дітей. В Україні воно щорічно святкується з 1998 року. Але цього  року перед нашою країною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв’язку з війною на території нашої держави. Адже кожна дитина на планеті має повне право бути захищеною, розвиватися і навчатися у мирній країні.                       
     З нагоди цього дня 31 травня філія №1 КМПБ провела справжнє свято «Веселий світ дитинства» - свято сповнене пригод, цікавинок, веселощів, книжок і подарунків! В ігровій формі користувачі згадали про свої права, взяли активну участь у рухливих іграх, музичних конкурсах, танцях. Урочисте дійство не обійшлося і без нових книг, які бібліотека отримала від Українського інституту книги. Дуже цікавою виявилася й арт-локація, де малеча завзято малювала свої мрії.
     Свято дитинства  залишило присутнім приємні спогади, зарядило гарним настроєм, позитивними емоціями та солодкими подарунками.


                       
Коментарі: Залишити коментар
 
X