Слідкуйте за нами

09-05-2022
        Європейський Союз сьогодні – це 28 держав Європи, які об’єдналися на основі загальнолюдських і   демократичних цінностей задля досягнення стабільності, миру та процвітання. ЄС є унікальним міжнародним   утворенням. Адже залишаючись незалежними суверенними державами, його члени заснували спільні інституції   задля розв’язання нагальних питань.   
        Україна давно довела, що є невід’ємною частиною європейської спільноти. І 2022 рік – знаковий для   українського народу. 28 лютого президент, прем’єр та спікер спільно підписали заявку на членство у ЄС, що   остаточно утвердило значення України, як цивілізованого простору свободи, життя і миру.
        З нагоди відзначення Дня Європи у філії №1 організована виставка-знайомство «Мандруємо країнами   Європейського Союзу». Користувачі мають змогу здійснити подорож по країнах Європейського Союзу,   ознайомитись з історичними, культурними та найвизначнішими місцями та пам’ятками європейських країн. Виставка   в черговий раз нагадує, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного   українця. Дізнатися багато корисного і пізнавального про Європу разом з книгою і бібліотекою ви можете за   адресою: проспект Лесі Українки, 13.

Коментарі: Залишити коментар
 
X