Слідкуйте за нами

05-05-2022
     У бібліотеці філії №5 КМПБ  як результат співпраці разом з громадською організацією «Ми», Фондом «Професійний розвиток Харкова» та «UNICEF Ukraine» відкрито  другу точку «Спільно. Точки зустрічі» у Кременчуці! Це простір для дітей, підлітків та їхніх сімей, яким через війну довелося покинути свої домівки.
     Бібліотека потурбувалася про те, щоб діти та підлітки  могли користуватися усіма послугами книгозбірні: брати книжки додому, стати учасниками гуртків та читацьких об’єднань, брати участь у різноманітних дозвіллєвих програмах та святкових акціях, отримувати консультаційну психологічну допомогу тощо. 
     У цей день було презентовано мобільний планетарій.  Діти занурилися в загадковий і незбагнений світ космосу, фільми з ефектом повної присутності дозволили  опинитися в епіцентрі космічних подій і відчути себе справжніми космонавтами. Візуальне шоу викликало у глядачів яскраві емоції. Замість двох запланованих показів мультфільмів з космічної тематики  провели 5!
     Крім того, дітлахи відвідали виставку космічних моделей  від авторів Юлії Риндіної та Сергія Риндіна, взяли участь у майстер-класі з розпису хною! Малювали планети, космічні кораблі та багато-багато іншого. Діти та їхні батьки були у захваті від такого насиченого дня! 
     За перший день до філії №5 завітало понад 70 дітей та підлітків із батьками!
     Філія №5 КМПБ  знаходиться за адресою: вул. Республіканська, 65

Коментарі: Залишити коментар
 
X