Слідкуйте за нами

15-02-2022
     День Героїв Небесної Сотні – пам'ятний день, покликаний вшанувати учасників подій на Майдані відзначається в Україні 20 лютого. Ця дата є найтрагічнішою в історії Революції Гідності, оскільки саме в цей день в центрі Києва загинуло найбільше активістів.
     Про ці події розказує фоторепортаж, який представила ГО «Спілка Ветеранів Добровольців України» у вітринах філії № 3 КМПБ. Патріотична фотовиставка «Янголи в камуфляжі», присвячена героям, які зі зброєю в руках захищали честь і незалежність нашої держави, віддаючи за неї своє життя…
     Кожне фото на виставці – це історія окремого бійця, волонтера, медика, їх біль, жага до перемоги і любов до Батьківщини.
     Ми маємо завжди пам’ятати подвиг тих, хто найпершим став на захист держави, і подвиг тих, хто рятував військових та активістів Майдану, ризикуючи власним життям.
     На виставці представлена література: Наталя Гук «Євромайдан (звичайні герої)»,  Микита Кишницький «Герої далеких і близьких епох», «Шлях українського воїна», «Ангели світла», «Шляхом неоголошеної війни», Соня Кошкіна «Майдан. Нерозказана історія», Костянтин Бобришев «Війна і Мир», Крістіна Бердинських «Теплі історії з Майдану», Дмитро Коряк «Дорога в безсмертя»,  Олександр Міщенко «Донбас»,  Марсі Шор «Українська ніч. Історії революції», Андрій Костюха «Покоління сміливих», Анатолій Сербін «Вклонімося кременчужанам – учасникам АТО»
     У другій вітрині розташувалась виставка творчих робіт 
«Hand-made-парад талантів»  Кременчуцького міського центру позашкільної освіти.         
    Дитяча фантазія, різноманітні матеріали та техніки, і ось - чудові творчі роботи! Саморобки з природного матеріалу розвивають уяву та дрібну моторику рук у дітей, фантазію, долучають до світу прекрасного, вчать оберігати природу, а ще – це чудовий спосіб передати красу рідного краю у власноруч створених шедеврах і, головне, згуртовують у спільній справі.

Коментарі: Залишити коментар
 
X