Слідкуйте за нами

26-01-2022
     Напередодні важливої історичної події – Дня Соборності України, 20 січня, у філії №3 КМПБ, з метою виховання у сучасних підлітків  нацiональної свiдомостi й людської гiдностi, вiдродження паросткiв духовностi  й  формування рис громадянина Української держави,  було презентовано віртуальну гру «Україна надзвичайна» (ідею придбано на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив-2021»).
     Юним користувачам, учням 9-Б класу ліцею №11 «Гарант»,  нагадали  про цікаві факти з історії України, визначні історичні події, традиції українського народу, видатних українців – тобто про все те, чим може пишатися кожен українець.
     Звісно,  бібліотекарі не оминули    своєю увагою й  наших краян, – зокрема письменницю Людмилу Снітко та художницю Оксану Бойко, які своєю творчістю прославляють не  тільки  наше місто, але й Україну  в усьому світі.
     Ідея заходу вкотре  підкреслила, що у  дітей не має бути сумнівів, що Україна стане по-справжньому  незалежною і неподільною, але від нас усіх сьогодні залежить, коли це станеться і яка ціна буде заплачена.

Коментарі: Залишити коментар
 
X