Слідкуйте за нами

24-01-2022
       22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії — День Соборності, яка нагадує, що Україна не розділена, що немає окремої Східної та Західної України, що у нас – єдина держава і ми – єдиний народ. Головною традицією свята стали флешмобні акції української хвилі – утворення "живого ланцюга".
       Відділ соціокультурної діяльності міської публічної бібліотеки організував  рушниковий флешмоб «Єднання по-кременчуцьки».  В святковий день  флешмоб підтримали чимало містян, особливо молодь, і створили живу хвилю  з родинних рушників, що  ввібрали в себе символіку та душу свого роду. Всі разом виголосили гасло єднання:
          Ми всі  - одна сім'я,
          ми всі   - одна родина.
          Мільйони різних «Я»,
          А разом -  Україна !
       Окрасою заходу стали величезні вишивані полотна. Танцювальне видовище від учнів ПТУ №26 привернуло увагу та викликало захоплення у перехожих. І все це під музичний супровід відомої пісні «Одна калина» у виконанні викладача, студентів льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ, вихованців  музичної школи №1 сестер Мірошніченко та всіх присутніх.
       Такі акції об’єднують українців, тому ми використали  цю можливість привернути увагу до України, до нашого міста, до всіх, хто гордий, що він українець, до єдності сили та перемоги.

Коментарі: Залишити коментар
 
X