Слідкуйте за нами

18-01-2022
       Мотивація професійного вибору, відношення студента до навчального закладу, його професійна орієнтація і життєві плани в багатьох випадках залежать від інформації, яку він отримає на найбільш важливому етапі складного та суперечливого процесу професійного самовизначення.
       У двох панорамних вітринах філії № 3 (вул. Соборна, 12/16) розташувались профорієнтаційні виставки «Моя професія – професія майбутнього» Комунального закладу освіти «Кременчуцький медичний фаховий коледж імені В.І. Литвиненка Полтавської обласної ради та «Небо обрало нас» Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ.

        Цікава, переконлива, вміло донесена позитивна інформація приваблює увагу перехожих, особливо школярів, адже розповідає майбутнім абітурієнтам   про навчання, умови вступу до найпопулярніших  навчальних закладів міста.

       Виставки  оформлені різноманітною іміджевою продукцією: книгами, конспектами, буклетами про життя коледжів, що підкреслюють престижність професій, а ще – особистими речами людей, які прославили заклади, – необхідним інструментарієм, наочними макетами, формою, що викликає  неабиякий інтерес до навчання у вищезазначених закладах міста.
       Центральну вітрину прикрашають малюнки переможців конкурсу «СПОРТ проти COVID-19» Комунального закладу фізичної культури і спорту «Кременчуцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Роботи яскраво висвітлюють користь спорту у житті кожної людини та закликають до тренувань.
        Відділ соціокультурної діяльності Кременчуцької міської публічної бібліотеки вдячний навчальним закладам за багаторічну плідну співпрацю та  за надані матеріали для виставок.
        Виставки діятимуть до 6 лютого 2022 року за адресою: вул. Соборна, 12/16.


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X