Слідкуйте за нами

17-01-2022

       16 січня у стінах читальної зали філії №2  КМПБ відбулася  презентація виставки «Зимовий   настрій» кременчуцької  художниці Юлії Ульянової. 
       Свій творчий шлях  художниця розпочала ще в 16 років. Отримавши спеціальну художню освіту   працювала в різних місцях, інколи навіть не за фахом, але завжди займалася улюбленою справою. У   творчому доробку мисткині чимало творчих робіт, якими вона ділиться з шанувальниками пензля та   чотири персональні виставки.
       Художниця розповіла присутнім про свою творчість, улюблену тематику і техніку виконання,   підкреслила найкращі роботи виставки та відповіла на запитання аудиторії. А ще вона показала   художні роботи свого маленького онука, який від бабусі успадкував здібності до малювання.
       Друга частина заходу – це творче привітання від друзів пані Юлії - талановитих кременчуцьких   літераторів та музикантів. Адже зимовий настрій можна передати й ліричними піснями, і проникливими   віршами, і чудовою музикою.
Відвідувачі тепло приймали виступи учасників: барда Ігоря Шевченка, молодої поетеси Світлани   Дробахи та співачки Тетяни Скакун. Запрошені з цікавістю розглядали картини художниці, спілкувалися   з нею та залишали бібліотеку у піднесеному настрої, дякуючи за прекрасно проведений час.   

  Виставка діятиме у відділі читальної зали філії № 2 до 1 березня 2022 року.


   



Коментарі: Залишити коментар
 
X