Слідкуйте за нами

27-12-2021
      25 грудня у відділі читальної зали філії №2 КМПБ відбулася презентація  першої збірки поезій кременчуцької поетеси   Оксани  Самохліб "КицунЕ".
       Про таких людей як Оксана кажуть - коли людина талановита, вона талановита у всьому. Пані Оксана пише вірші,   малює (її малюнки прикрасили нову книгу), шиє чудові купальники для дочки, яка займається художньою гімнастикою і є   кандидатом в   майстри спорту, а ще має чудовий голос і співає в пісенному колективі "Гарна-band".  
       Підтримати авторку прийшли друзі, колеги по перу, прихильники поезії та колектив  "Гарна-band". А користувачі   бібліотеки  та кременчуцьки шанувальники поезії відкрили для себе нове ім’я на літературному  обрії нашого міста.
       Пані Оксана спілкувалася з гостями, розповідала про збірку, про вірші які увійшли до книжки, про своє життя та   творчість,  відповідала на безліч питань.  А ще присутні мали можливість почути пісню на вірш  поетеси від місцевого барда   Юрія  Прокопенка, побачити маленьку виставу на вірш "Sorry"  від Іванни Чаплигіної, насолодитися музичними сюрпризами   від "Гарна-band" та отримати  у подаунок маленькі закладочки кицуне, виконані в техниці орігамі. 
        А для користувачів нашої бібліотеки пані Оксана подарувала декілька примірників своєї першої книги! Тож, завітайте   до нас і пориньте в світ поезії Оксани Самохліб!  



Коментарі: Залишити коментар
 
X