Слідкуйте за нами

27-12-2021
      Новорічні  свята – це не тільки пора пухнастих, зелених красунь-ялинок. Це завжди нові надії та сподівання,  нові життєві задуми й бажання, чудові подарунки! А  бібліотекарі,  в очікуванні свят, самі стають трішечки   чарівниками, щоб кожен мав можливість провести цей час з цікавою книгою.
       А як вам те, що ця книга може стати для вас несподіваним сюрпризом, та ще й бути улюбленим  примірником зіркових осіб. Виявляється, в перервах між зйомками, концертами, модними показами, написанням   літературних бестселерів, науковими відкриттями та фінансовими інвестуваннями - знаменитості знаходять час і на читання.
      Ось, наприклад, фронтмен гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук вважає найбільшими цінностями в житті  внутрішню свободу, пізнання і читання книжок.
      А один з найбагатших людей планети – Білл Гейтс стверджує: «Коли я хочу щось краще зрозуміти – я беру  до рук книгу». Звучить на наш погляд дуже переконливо, причому назви їх улюблених книг приємно дивують.
      Заінтриговані? Книжкова виставка «Улюблені книги #успішних #відомих #знаменитих» не тільки занурить вас з головою в сніговий замет зіркових книжкових рекомендацій,  а й додасть азарту, щоб цю книгу впізнати по її опису, а за це, ще й підсолодити собі життя солодким подарунком.
Коментарі: Залишити коментар
 
X