Слідкуйте за нами

30-11-2021
     Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою   привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та   захисту прав жінок.
     В рамках цієї кампанії відділ обслуговування дорослих спільно з кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної   вторинної правової допомоги провели лекцію-тренінг по протидії насильству в сім’ї.
     Прояви насильства супроводжують людство з давніх-давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину,   чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що   ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного   та справедливого існування.
      Та коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його –   ось основний меседж, що донесла присутнім спеціаліст центру Альона Макаренко.
      Що робити, куди звернутися, як захистити себе, близьких, друзів, що зазнають на собі насильство в сім’ї? На ці, та   багато   інших питань шукали відповіді присутні на тренінгу студенти кременчуцького льотного коледжу ХНУПС.
      Ні насильству та його проявам! Разом ми сила! – ось спільна думка всіх присутніх. Бути обізнаними допоможуть книги,   що були підібрані бібліотекарями відділу та представлені на виставці.
           

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X