Слідкуйте за нами

01-10-2021
Знання однієї мови дозволяє ввійти в коридор життя, знання двох мов –
відкриває вам усі двері у цьому коридорі
Франк Сміт
   Якщо ви замислюєтесь над тим, щоб розпочати вивчення іноземної та не знаєте яку ж мову опанувати наступною? Можливо це буде виразна та експресивна іспанська, якою говорили визначні діячі літератури та мистецтва - Сервантес, Маркес і Пікассо? 
   До Європейського дня мов у Секторі документів іноземними мовами розгорнута книжкова виставка-порада «Вивчаємо іспанську мову». Ця мова входить у п’ятірку найпопулярніших мов світу: іспанською говорять щонайменше 3 мільйони носіїв мови в 44 країнах, її знання дозволить познайомитися з культурою іспаномовних країн, насолоджуватися творами визначних літературних діячів, відкрити шедеври кінематографу Іспанії та Латинської Америки. Лише уявіть, як володіючи іспанською зможете зануритися у світи, створені Сервантесом, Нерудою, Гарсіа Маркесом, або ж подивитися перлини іспанського кіно в оригіналі.
   Тож не зволікайте та вивчайте іспанську, а Cектор документів іноземними мовами вам в цьому допоможе, познайомивши з одним з найбільших фондів літератури з вивчення іспанської в Кременчуці!


Коментарі: Залишити коментар
 
X