Слідкуйте за нами

29-09-2021
    29 вересня Кременчук відзначає 450 років від дня заснування та 78 річницю визволення від нацистських загарбників. До цього свята у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів розгорнута книжкова виставка-панорама "Кременчук -  горизонти поступу». Виставка включає в себе шість розділів, які наповнені книгами про економічний та соціокультурний розвиток міста. Особливу увагу в день презентації виставки привернула до себе книга «Кременчук: улюблене місто», в якій в хронологічній послідовності коротко описується історія розвитку міста з 1571 року. Оздоблена світлинами та гарними ілюстраціями, книга розповідає про яскраві, радісні  та сумні події, що відбувалися в Кременчуці протягом віків. 
    Звертає на себе увагу книга «Кременчуцький завод дорожніх машин. Літопис історії, трудової слави і сучасності», випущена до 140-ї річниці заводу.
    Книга Анни Кудіярової «Пусть летят по стране поезда» розповідає про історію Крюківського вагонобудівного заводу та запропонована широкому колу населення. Також на виставці-панорамі користувач зможе знайти цікаві книги по екології міста, про медичні та освітні заклади Кременчука та про міста-побратими, з якими багато років підтримуються тісні зв’язки.
    Запрошуємо всіх, хто бажає ближче познайомитися з книгами про рідне місто до нашого відділу.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X