Слідкуйте за нами

21-09-2021
    Неділя – день сімейний і люди стараються провести вихідний у затишному колі рідних, зустрітися з   друзями, насолодитися теплими осінніми днями. По-домашньому затишно було і в читальній залі, де   зустрілася дружня родина Спілки літераторів «Славутич» м. Кременчука. А вересневий день кликав   насолодитися теплими промінчиками осіннього сонця. На вулиці  вмить обабіч дороги розташувалися     стільці,  на задекорованому  в осінніх мотивах столику з’явився примірник нової збірки віршів   «Дванадцять Відтінків Осені» (упорядник І.Герасименко), що став гідним дарунком від славутян до   ювілею рідного міста,  «живий мікрофон» - зорганізувалася справжня лаунж-зона для творчого   відпочинку. 
    Територія біля бібліотеки стала своєрідним стендап-майданчиком, а східці перетворилися на   імпровізовану сцену, з яких лунали в авторському виконанні поетичні замальовки пейзажної, інтимної   та філософської лірики про найромантичнішу пору року -  осінь, які увійшли до нової збірки. 
    Назву «Дванадцять Відтінків Осені» збірці подарувала кількість учасників, членів літературної Спілки,   що об’єдналися для створення подарунку шанувальникам поетичного слова та місту-ювіляру. Серед   талановитих поетів: Ніла Волкова, Ігор Герасименко, Валерій Голуб, Ніна Данько, Ірина Залюбовська,   Людмила Кірєєва, Валентина Лисич, Оксана Самохліб, Людмила Снітко, Вікторія Сопільняк, Іванна   Чаплигіна та Ірина Чередник. 
    Форма поетичного стоп-тайму дуже сподобалася присутнім, адже кожен, хоч на мить, мав хвилину слави, увагу як своїх колег по перу, так і перехожих, які забувши про свої справи зупинялися, щоб послухати віршовані рядки від кременчуцьких поетів. 


















Коментарі: Залишити коментар
 
X