Слідкуйте за нами

20-09-2021
   Кременчук – місто, де дивним чином переплетені сучасність та минуле, спогади та мрії. Це місто, яке можна з легкістю обійти пішки, але воно спонукає затриматися надовго, бо воно має чим дивувати день за днем. 
   Бібліотекарі відділу читальної зали філії №2 Кременчуцької міської публічної бібліотеки напередодні 450-ї річниці від Дня заснування міста та 78-ї річниці визволення його від нацистських загарбників розгорнули біля стін відділу виставку-панораму «Місто, одягнене в славу століть».  

 


   Виставка тематично складається із декількох розділів. У розділі «Кременчук у просторі і часі» відвідувачам бібліотеки представлені видання, що висвітлюють соціально-економічний розвиток нашого краю.  
   Про буремні роки Другої світової війни, мужню оборону міста від ненависного ворога, можна дізнатись із рубрики «Їх імена – у нашій пам'яті».
   А про тих земляків, які трудом і талантом прославляли наш рідний Кременчук, можна подивитись у рубриці-виставці «Слава і гордість нашого краю». 
   Виставка допоможе глибше пізнати дух міста, познайомитися з найцікавішими його місцями і видатними діячами та залишить незабутні враження від досі невідомих сторінок історії Кременчука.

Коментарі: Залишити коментар
 
X