Слідкуйте за нами

16-09-2021
    Суботній ранок у бібліотеці видався цікавим, корисним і насиченим для чарівних   кременчужанок, бо завітали вони на бранч зі спеціалістом з візажу Світланою Афанасьєвою та   косметологом Оксаною Голобородько, яка запропонувала взяти курс на збереження сяйва, що   подарувало літо, аби   відображення у дзеркалі приносило радість не один сезон.
    Бібліотека перетворилася в один момент на салон краси. Фахівці візажу та консультант в б'юті   питаннях якісно і дохідливо не тільки пояснили учасницям тонкощі нанесення косметики та   поділилися   безцінними знаннями та премудростями своєї майстерності (які тепер дівчата у всю   застосовують  на   практиці), але й провели ряд корисних майстер-класів на присутніх моделях за   допомогою  матеріалів   та косметики тільки кращих брендів, якими користуються провідні світові   візажисти чи косметологи.   Після косметичних процедур (що провела пані Оксана) обличчя   дівчат дійсно засяяли!!! А після   декількох секретних помахів пензлями (секретами ділилася пані   Світлана) -  стали помітно   привабливими,  а ще і щасливими.
    В процесі все було легко і невимушено, і при цьому мегарезультат на обличчя! 
    У дружній атмосфері дві години пролетіли, як одна мить!
 Гармонія професіоналізму та емоційного заряду спікерів налаштували чарівну половину учасниць подивитися на себе з іншого боку, полюбити себе і  розквітнути!
    Сеанс краси вдався, величезна подяка Світлані та Оксані за співпрацю з бібліотекою. Бажаємо їм успіхів, нових творчих ідей і професійного зростання, залишатися завжди такими ж відкритими і позитивними.

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X