Слідкуйте за нами

01-09-2021
    Ось і закінчилося літо, а з ним і літні канікули...
    1 вересня – найбільш хвилюючий день для учнів, батьків та всіх, хто любить та бажає навчатися. 
    Хтось з радістю зустрічає цей день, хтось сумує за літом, що минуло. Але бути байдужим до цієї дати   неможливо. 
    Особливо хвилюються першокласники. Те, що буває в житті людини вперше, запам’ятовується назавжди.   Мабуть, кожен з нас, попри всі життєві негаразди і радощі, злети і падіння, пам’ятає свої перші кроки в школі.   Адже саме тут відкриваються двері в дивний світ знань.
    А хіба буває навчання без книги? Ні! Тому бібліотекарі відділу абонемента філії № 2 зробили підказку учням, -   виїзну виставку «Ось і школа, ось і клас – книжка вже чекає вас», присвячену Дню знань, де зібрані кращі твори   відомих класиків і сучасна література – від казок до сповнених філософськими роздумами творів Кафки,   Достоєвського, Коельо.
     Для молодших школярів бібліотекарі представили казки класиків сучасної дитячої літератури Всеволода   Нестайка, Лесі Вороніної, Роальда Дала та інших цікавих авторів. Так, повість «Поліанна» Елеонор Портер навчить   вас бути милосердними, вселить оптимізм у зневірених. А до уваги любителів пригод - Жюль Верн, Роберт   Стівенсон та Джек Лондон, детективів – Конан Дойл.
    Для старших школярів були виставлені твори класиків української і зарубіжної літератури за шкільною   програмою, і ще багато цікавих авторів, які спонукають замислитись.
    А для найменших читайликів бібліотекарі приготували розмальовки на шкільну тему та кольорові олівці, які   були розташовані на своєрідному «куточку школяра». Діти із задоволенням розглядали книжки, розмальовували   картинки, роздивлялися глобус та дивувались старовинному будильнику, що були на столі. Найменші відвідувачі   просили батьків записати їх до бібліотеки. 
    Всі, хто відвідав виставку, розпочали навчальний рік із задоволенням та у гарному настрої!


















                                         

 



 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X