Слідкуйте за нами

26-08-2021
   Вуличні книжкові виставки від працівників Кременчуцької міської публічної бібліотеки вже стали доброю традицією, яка викликає неабиякий інтерес у перехожих.
    Ось і бібліотекарі відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів КМПБ вирішили привітати кременчужан вуличною книжковою виставкою з досить незвичним святом -  Днем картоплі, який щорічно святкується у другій декаді серпня.  Адже картопля  - одна з найпопулярніших овочевих культур не тільки в Україні, а й в усьому світі.
     Українці полюбляють картоплю, яку часто використовують у вигляді різноманітних гарнірів. І зовсім не даремно. Крім виняткових поживних властивостей, картопля радує нас високим вмістом в ній вітамінів та мікроелементів, корисних для людського організму. В рамках святкування Дня картоплі бібліотекарі створили вуличну книжкову виставку «Картопля як хліб, вона всіх нагодує». Книги та журнали про вирощування картоплі та приготування різних смачних страв з неї зацікавили  кременчужан. Яскраво оформлений ай-стопер – мішок з картоплею та духмяний букет чорнобривців вдало доповнили дизайн книжкової виставки та перетворили її на креативну фотозону біля якої охоче фотографувалися містяни.


Коментарі: Залишити коментар
 
X