Слідкуйте за нами

25-08-2021
   24 серпня Кременчук разом з усією країною відзначив 30-ту річницю Незалежності України.
   Кременчуцька міська публічна бібліотека приймала активну участь у  загальноміському святкуванні,   присвяченому   ювілею незалежності рідної держави.
   На центральній алеї Придніпровського парку кременчужан зустрічала  яскрава локація бібліотеки.
   До уваги гостей свята бібліотекарі підготували багато цікавинок на різні смаки: колоритна фотозона з   величезною лялькою-мотанкою та солом’яним котом; виставка виробів та майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок від кременчуцької майстрині   Ірини Залюбовської; настільна вікторина для усіх, хто бажав перевірити   свої знання про нашу Батьківщину; розмальовки для малечі, а для батьків - гастрономічна мапа України, яка   розповідає про кулінарні традиції різних регіонів нашої самобутньої країни та фотозона з українським частуванням   – кожен знайшов для себе щось   захопливе!        
   Але головною родзинкою нашого свята була вулична книжкова виставка-селфі «Я розкажу про тебе, Україно»,   на якій увазі гостей були представлені найкращі та найновіші видання про історію та культуру України. Книги   викликали щире захоплення своїм змістом та оформленням. 



    





  

 

                        
                          

 

 

 

                                                                               


 


  


 


 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X