Слідкуйте за нами

01-07-2021
  Уже майже місяць промайнув, як розпочалися такі довгоочікувані канікули у наших юних друзів. А ось у книг канікул не буває!
Щоб довести це, ми вирішили їх трішечки  вигуляти на вуличній акції: «У книг канікул не буває», і  показати всім, які цікаві, яскраві, надихаючі, мотивуючі примірники є в нашій бібліотеці. Ба більше, їх у нас можна навіть підібрати, як за віком, так і за ростом (з допомогою жирафа-ростометра).
Цього дня (30 червня) ми з задоволенням пропонували нашим юним містянам : здійснити навколосвітню подорож, переміститися в часі, познайомитися з відомими особистостями, знайти нових друзів,  навіть на деякий час стати справжнім «історичним детективом» - все це з допомогою книги.
  Та які ж  канікули в бібліотеці без веселощів, ігор,  і вже традиційного «майстер класа від бібліотекаря» . Наші бібліотекарі вкотре проявили креатиність - навчали всіх охочих на свіжому повітрі  оригінальним і стильним поробкам з паперу  в стилі оригамі – «муркотливим» закладкам до книжки.  
  Не менш цікавою виявилася і валіза з речами літературних героїв, за якими потрібно було пізнати персонажа книжки (звичайно за солодку винагороду).
А які чудові малюнки літературних героїв вийшли на асфальті у наших нових друзів! Відгадати їх не було проблемою, адже схожість майже на всі 100. Дехто навіть так включив фантазію, що навіть створив  свій, власний образ улюбленого персонажа.    
  Одним словом чудовий видався день. Яскраво світило сонечко, відзеркалюючи свої промінці з палітурок глянцевих видань - сонячних зайчиків до перехожих і наших гостей, запрошуючи їх до себе!
Літо в розпалі – бібліотека поряд!!! Тож мерщій до нас!

 

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X