Слідкуйте за нами

25-06-2021
До Дня молоді вулична книжкова виставка
«Молодь обирає книгу»
  Молодість – це не тільки прекрасний період у житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
  Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна вчитися у різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами. Причому, завдяки стрімкому розвитку інформаційних технологій, це все можна робити навіть не виходячи з дому. Кожен може обирати спосіб навчання, роботи та отримання інформації в залежності від своїх бажань та можливостей. Інформації сьогодні дуже багато і вона доступна всім. Активна молодь вдало використовує ці шанси.
  День молоді – це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
З цієї нагоди бібліотека-філія №3 організувала вуличну книжкову виставку «Молодь обирає книгу». На огляд перехожим були представлені книги різного жанру та тематики. Усі охочі мали змогу пограти у популярні настільні ігри. Бібліотекарки пропонували взяти участь у цікавій вікторині на знання молодіжного сленгу.    На згадку кожен отримаві книжкову закладку з OR-кодом нашої сторінки у соціальній мережі Фейсбук.

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X