Слідкуйте за нами

18-06-2021
 17 червня у приміщенні Центральної міської бібліотеки по вул. Європейська, 66/13  відкрилася виставка художніх робіт «Політ «Колібрі».
На виставці представлені роботи учениць художньої студії для дітей та дорослих «Колібрі». 
 Унікальність подібної експозиції полягає у тому, що на розсуд  глядацької аудиторії представлено роботи не професійних митців, а художників-аматорів.  Всі вони люди різних професій, з різними життєвими позиціями. А живопис - це їхнє хобі без якого вони себе  не уявляють.
 Керівник та викладач студії Зоя Броніславівна Авраменко познайомила присутніх зі своїми студійцями, з їх чудовими роботами, кожна з яких вражає своєю щирістю, відвертістю та новизною поглядів на навколишній світ.  
 На виставці представлені пейзажі,  квіти, натюрморти, абстрактні замальовки. Роботи виконані в різних стилях та художніх техніках - це живопис аквареллю, акрилом та олією, кавова гризайль, розпис по тканині, а також найрізноманітніша графіка та різні комбіновані техніки.
 Наприкінці  презентації кременчуцька поетеса Ірина Овчаренко подарувала для всіх присутніх власний поетичний експромт.


Хтось творить красу словом, хтось – звуком, а хтось – кольорами. Запрошуємо всіх познайомитися з картинами і відчути ту радість і красу, яку вони нам дарують. 


Виставка буде працювати до 17 липня. Будемо раді бачити Вас! Щодня з 10:00 до 19:00, субота – вихідний.

 

 

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X