Слідкуйте за нами

18-06-2021
Комунальний заклад культури   «Кременчуцька міська ЦБС для дорослих»
 
 
     23 червня 2021 року                м. Кременчук



   Не десятки, і не сотні , а десятки тисяч страв створила за всю історію світова кулінарія. Примітивна кухня,   якою   вона була у первісних народів, пройшла довгий  шлях свого розвитку, перш ніж, нарешті, перетворилася   у вишукане Кулінарне Мистецтво. Протягом віків люди записували свої рекомендації щодо приготування страв в   книги,  багато з яких знайшли своє місце в бібліотеках. 
   А ви хотіли б розширити свій асортимент  кулінарних рецептів та навчитися готувати смачно і просто? Якщо   так,   то презентація   вуличної книжкової виставки «Кулінарні шедеври: смачно і просто!», яку підготував відділ   документів із економічних, технічних та природничих наук, саме для вас.  Приходьте та знайомтеся з книгами,   які   відкриють вам секрети приготування різноманітних смачних страв, напоїв  та солодких десертів.  
  Протягом цілої години  бібліотекарі будуть вас знайомити з цікавими книгами по кулінарії, проведуть майстер-   клас  «Серветка для святкового столу». Також  ви зможете взяти участь у пізнавальній кулінарній вікторині та   квесті. Тому беріть з собою дітей, сусідів, рідних і знайомих.  Для маленьких мешканців нашого міста ми   підготували майстер-клас по створенню виробів з натурального солоного тіста та розмальовки –загадки.


Будемо раді, якщо і ви поділитеся з нами своїми секретами приготування смачних страв. 


Чекаємо на вас за адресою: вул. Європейська, 66/13.  Початок презентації  о 14:00.


Контактна особа:
Зав. відділом  документів із економічних, технічних та природничих наук 
Резниченко  О. Я. 





Коментарі: Залишити коментар
 
X